Aanmelden Live Event

Fijne ontmoetingsplek

Visma Raet

Bij Visma I Raet staat duurzaamheid hoog in het vaandel en daar hebben wij in het interieurontwerp rekening mee gehouden. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke en CO2-neutraal geproduceerde materialen. Voor de kantoorinrichting zijn bestaande meubels opgeknapt en hergebruikt.

Het restaurant is veranderd in een fijne ontmoetingsplek. Een plek om te lunchen, maar ook om te overleggen en presentaties kunnen worden gegeven. Door units met verschillende werkvormen in het restaurant te plaatsen is het een multi-functionele werkplek geworden. De trap die helemaal opnieuw is gestoffeerd en is een verbindende factor gekregen tussen de etages door te werken met duidelijke signings.

De grote open kantoortuinen voldeden niet meer, er werd veel geklaagd over geluidsoverlast. Door middel van project-zones hebben we op strategische plekken de kantoorvloeren in kleinere zones verdeeld, altijd gemarkeerd met akoestische elementen. Het formele karakter van het bestaande interieur moest een opkikker krijgen. Het gebruik van berken multiplex geeft een zachte uitstraling aan de grote kantoor vloeren. De akoestische kasten delen de vloer op zodat er meer rust ontstaat voor beide teams, minder last van elkaar bij het loopje naar de koffie of naar het toilet. Aan de akoestische elementen zijn kasten toegevoegd om herkenbaarheid van het team te vergroten.

Meer projecten

Bekijk al onze transformaties

Bekijk alles