Bekijk alle projecten

Modern klassiek

Bolster
Investment Partners 2022

Een verbindend kantoor

Bolster Investment Partners is een investeringsmaatschappij gespecialiseerd in minderheidsbelangen. Als gelijkwaardige partners maken zij het verschil. Dit doen ze door buitengewone Nederlandse ondernemingen te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel.

Wederzijds vertrouwen

Aan ons de taak om het verschil te maken voor Bolster. In 2017 richtten wij het kantoor van Bolster in. Nu vijf jaar later is Bolster enorm gegroeid. Daarom was het tijd voor een nieuw kantoor. Na de eerste geslaagde samenwerking vroeg Bolster iL Office wederom om het nieuwe kantoor te voorzien van een passend ontwerp. 

Een aantal brainstormsessies later zijn wij samen met de klant, het ontwerpteam en het projectmanagement tot een ontwerp gekomen. Openheid, samenwerking en vertrouwen. Dat zijn de drie pijlers voor het nieuwe kantoor. Het doel? Een kantoor dat een comfortabele allure uitstraalt. 

De verbindende factor

Bij binnenkomst in het kantoor word je verwelkomd door het enthousiaste team van Bolster én het prachtige aanzicht van Amsterdam. De wens vanuit de klant was duidelijk: een open setting die de samenwerking stimuleert. Door zowel open werkplekken als focus ruimtes te realiseren, is er een gezonde balans ontstaan. 

Het prachtige aanzicht van Amsterdam is niet het enige dat opvalt bij binnenkomst. De receptiebalie met het Bolster logo valt gelijk in het oog. Het maatwerk opslagmeubel zorgt voor de nodige privacy voor het team. 

Indigo blauw, messing en betonlook grijs voeren de boventoon in het kleur en materiaalgebruik. In de branken en frames van de glazen wanden zijn zwarte details doorgevoerd. Het gemêleerde patroon in het tapijt bij de werkplekken geeft het kantoor een speelse touch. 

Aan de westzijde van het kantoor vind je de Bolsterbar. De bar draait om ontspanning en heeft een geheel eigen karakter. Vanaf de grote lunchtafel in het midden en de chique bar bewonder je het olympisch stadion of de zonsondergang. 

Open karakter

Om de akoestiek in de open ruimte te verbeteren, zijn er roterende verticale elementen met groen mos en vilt geplaatst. Zo gaat het open karakter van de ruimte niet verloren. Aan de oostzijde, achter de roterende elementen, vind je diverse vergaderruimtes en een loungehoek. 

De vergaderruimtes zijn verschillend van formaat. Het meubilair en de verlichting is per ruimte aangepast aan het formaat én de ambiance. Met een speciale folie op het glas ontstaat er een soort mist effect. Zo kan er vergaderd worden met de gewenste privacy. 

Kortom, het kantoor van Bolster is omgetoverd tot een plek waar samenwerking centraal staat. Een werkomgeving waar je je bij binnenkomst gelijk thuis voelt. Bolster, wederom bedankt voor het vertrouwen in ons!