Bekijk alle projecten

Huiselijk chique

Spits

Industriële uiterlijk naar vriendelijk en warm kantoor

Na een grote verbouwing is het hoofdkantoor van SPITS (gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken) is daarmee 2,5 keer groter geworden. Na het winnen van de pitch zijn we gestart aan het ontwerp. De uitdaging in het ontwerp zat hem vooral in het verbinden van het oude en het nieuwe gedeelte en het industriële uiterlijk een vriendelijke en warm kantoor interieur te geven. We hebben gezorgd voor de kantoorinrichting het interieur ontwerp van de entree met de balie en de binnentuin. Doordat de ingang van het kantoor is verplaatst naar de binnentuin ontstaat er een lichte open ruimte tussen het bestaande pand en het nieuwbouw gedeelte. Voor bezoekers en medewerkers een mooi moment om even op adem te komen tussen het vele groen.

Naast een functioneel en mooie kantoorinrichting moest het ook een plek worden waar met veel plezier gewerkt kan worden. “Teamwerk met meer openheid”, dat is het doel. Op de eerste verdieping is dan ook een lobby met bar ontworpen die grenst aan de sfeervol ingerichte vergaderzalen met glazen wanden, auditoriom en de kantoren.

Voor het restaurant hebben we gekozen voor een open bedrijfskeuken. De kantine is een fijne plek geworden om te pauzeren en met collega’s bij te kletsen. We hebben gekozen voor stijlvolle lampen die de ruimte een huiselijke en vriendelijke sfeer geeft. Dit in contrast met de cleane laboratoria.De kleedkamers hebben wij ontworpen en is uitgevoerd door Intos. Het speciaal meubilair, zoals de bar, entreebalie en restaurantmeubels zijn uitgevoerd door Finitouch. We hebben gezorgd voor het ontwerp van de bewegwijzering en bestickering. Deze is geplaatst door onze partner HDV signmakers.