iLOffice kantoor 04 - Diensten

Waar wij goed in zijn

iL Office is specialist in het ontwerpen en inrichten van kantoren die werken. Wij helpen u graag met het hele traject voor nieuwe bedrijfshuisvesting. Wij ontzorgen u met fullservice en realiseren een bedrijfsruimte die perfect aansluit bij de wensen van uw bedrijf.

Van idee tot belevenis

1 Definitie

Project kick-off, klantanalyse, programma van eisen en plan van aanpak

2 Ontwerp

Projectmanagement, conceptontwikkeling, sfeer, kleuren & materialen, 3D visualisatie, ontwerp inrichting & uitstraling en budgetraming realisatie

3 Voorbereiding

Projectmanagement, vergunningen, prijsvorming realisatie, werkvoorbereiding en bouwplaats inrichting

4 Realisatie

Projectmanagement, realisatie, uitvoering, bouw coördinatie en oplevering

5 Nazorg

Projectmanagement, afronden restpunten, service verlening en projectafsluiting

iloffice tab diensten advies 1024x619 - Diensten

Advies

iL Office adviseert over alle facetten van bedrijfshuisvesting, van ondersteuning bij het selecteren van mogelijke bedrijfspanden, tot inspirerende suggesties voor de complete kantoorinrichting. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes in het huisvestingstraject.
iloffice tab diensten ontwerp 1024x619 - Diensten

Ontwerp

Wij ontwerpen en realiseren een functionele en inspirerende werkomgeving waar mensen zich thuis voelen. iL Office vertaalt de wensen en eisen voor uw nieuwe bedrijfsruimte naar een kantoorontwerp dat werkt. Stap voor stap komen we samen met de opdrachtgever tot een keuze voor de inrichting en de uitstraling van het kantoor.
iloffice tab diensten ontwerp 1024x619 - Diensten

Realisatie

Wij maken niet alleen plannen, wij zorgen ook voor de realisatie ervan. Dat doen we samen met zorgvuldig geselecteerde partners die de kwaliteit en professionaliteit leveren waar het project om vraagt.
iloffice vandoorne tab diensten facilitair 1024x619 - Diensten

Facilitair

De meeste bedrijven kunnen de impact van een verhuizing niet goed overzien. De checklist blijft maar groeien en daarmee ook de risico’s. Wie heeft er tijd om al deze zaken te regelen? Wat als het tegenzit en het bedrijf een paar dagen stil ligt? iL Office kan uw bedrijf ondersteunen bij de organisatie en uitvoering van de verhuizing. We werken als u werkt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin