iloffice tab diensten advies 1024x619 - Advies

Advies

Bent u op zoek naar een passend concept en ontwerp voor een nieuwe bedrijfsruimte? iL Office adviseert over alle facetten van bedrijfshuisvesting.

Voorbereiding
Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker voor een complex project als het verhuizen van een bedrijf naar een nieuw in te richten kantoor. Er moeten in korte tijd talloze knopen worden doorgehakt. Beslissingen die allemaal grote gevolgen kunnen hebben voor het budget, het proces en de kwaliteit van het eindresultaat.

Consultant
iL Office helpt u bij het maken van de juiste keuzes in het huisvestingstraject. Wij adviseren over alle facetten van bedrijfshuisvesting, van ondersteuning bij het selecteren van mogelijke bedrijfspanden, tot inspirerende suggesties voor de complete kantoorinrichting.

In de huid van de opdrachtgever
Om een goed advies te kunnen geven aan een organisatie over het ontwerp en de inrichting van een kantoor, kruipen wij in de huid van de opdrachtgever. Wat voor organisatie is het, wat is het gewenste imago, wat zijn de functionele en ruimtelijke eisen, welk design past hier bij en wat voor beleving staat de opdrachtgever voor ogen? Aan de hand van deze informatie maken we een concept layout met een advies over vormgeving en inrichting.

Uiteraard zorgen we ook voor het ontwerp en de realisatie van het project.

"Dankzij iL Office kunnen we nu met recht spreken van een plek waar wij trots op zijn."
Jasper Maarschalkerweerd
Communications manager at PortingXS

Gerelateerde projecten

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin