iloffice tab diensten ontwerp 1024x619 - Ontwerp

Ontwerp

Bent u op zoek naar een passend concept en ontwerp voor een nieuwe bedrijfsruimte? iL Office adviseert over alle facetten van bedrijfshuisvesting.

Werkplekken ontwerpen
Een huiskamer zegt veel over de mensen die er wonen. Zo is het eigenlijk ook met een kantoorruimte. De uitstraling van de werkomgeving vertelt iets over de identiteit van de organisatie, maar ook over de mensen die er werken. Wij ontwerpen en realiseren een functionele en inspirerende werkomgeving waar mensen zich thuis voelen.

Vind de juiste stijl
De ontwerpers van iL Office vertalen de wensen en eisen voor uw nieuwe bedrijfsruimte naar een kantoorontwerp dat werkt. Dat begint met een analyse van het bedrijfspand dat we gaan inrichten. Ook gaan wij op zoek naar het karakter en de stijl van de organisatie. Tijdens onze kick off sessie gaan wij op zoek naar het optimale
klantprofiel. Hiervoor heeft iL Office een gebruikersonderzoek ontwikkeld. Met onderdelen als inspiratiesessie, beeldmateriaal en referentiebezoeken onderzoeken wij samen met de opdrachtgever(s) welke uitstraling perfect aansluit bij het bedrijf.

Van concept tot ontwerp
Als wij de richting scherp hebben, gaan we aan de slag met een eerste voorstel. Het design krijgt nu concrete invulling. Daarbij gaat het niet alleen om indeling en functionaliteit, maar ook om sfeerbeleving, kleuren, materialen en vormen. Stap voor stap komen wij samen met de opdrachtgever tot een keuze voor de inrichting en de uitstraling van het kantoor. Hierbij laten wij voorbeelden van materialen zien zodat het echt gaat leven.

Compleet inrichtingsplan met 3D visualisatie
Nu is het tijd voor onze interieurarchitecten om een compleet inrichtingsplan te maken. Met 3D visualisaties komt de ruimte helemaal tot leven, zodat u echt kunt voelen wat de layout en de inrichting van het kantoor met u en uw organisatie doen.

Op basis van deze realistische impressies komen we tot een definitief ontwerp. Dat vertelt ook iets over zaken als verlichting, routing of verbindingen binnen het gebouw. Als dit ontwerp naar wens is, gaan wij naar de volgende fase: de realisatie.

"iL Office vertaalde onze wensen naar een spannend ontwerp."
Sjoerd van Berkel
Directeur FitForMe

Gerelateerde projecten

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin