iloffice tab diensten realisatie 1024x619 - Realisatie

Realisatie

iL Office is specialist in het ontwerpen en inrichten van bedrijfsruimtes. We maken niet alleen plannen, we zorgen ook voor de realisatie ervan. Dat doen we samen met zorgvuldig geselecteerde partners die de kwaliteit en professionaliteit leveren waar het project om vraagt.

Projectmanagement
Als het definitieve ontwerp en de realisatieofferte akkoord zijn, gaan wij het plan uitvoeren. Nu komt het meer dan ooit aan op timing, budgetbewaking en goed projectmanagement. Wij coördineren de uitvoering, houden zicht op de planning en kwaliteit, en blijven het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. U heeft dus één aanspreekpunt.

Partners
Wij realiseren het project samen met zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers die werken volgens onze normen en waarden. We werken alleen met bouwpartners die goed georganiseerd zijn, makkelijk communiceren en topkwaliteit leveren. Wat wij hebben gepresenteerd aan de opdrachtgever, moet ook daadwerkelijk zo worden gerealiseerd.

Van concept tot ontwerp
Tijdens de uitvoering van het project zijn er natuurlijk een aantal momenten waarop wij laten zien waar wij mee bezig zijn. Wij organiseren zogenaamde bouw bezoeken zodat de opdrachtgever en eventueel het personeel persoonlijk betrokken blijft bij het project.

Ook als het project is opgeleverd, zijn we niet gelijk uit beeld. Nazorg is voor ons een essentieel onderdeel van het proces van kantoorinrichting. Wij hebben samen intensief aan het project gewerkt en wij willen dat eventuele problemen direct worden opgelost.

Want wij zijn pas tevreden als de opdrachtgever en haar personeel tevreden is.

"iL Office maakt realistische afspraken en doet actief aan het managen van de verwachtingen."
Marion Verbunt
Team Manager Facility Services Van Doorne N.V.

Gerelateerde projecten

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin