iloffice groepsfoto tab il office 1024x619 - iL Office

Een plek als thuis

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor de (her) inrichting van uw bedrijfsruimte? iL Office geeft u persoonlijk advies, ontwerpt en realiseert de inrichting van uw nieuwe kantoor.

Het design
Hoe zou de inrichting van uw ideale kantoor eruitzien? Modern of klassiek, strak of juist retro-casual? Samen gaan we op zoek naar de stijl die het beste aansluit bij uw organisatie. Onze creatieven kunnen uw idee omzetten naar een inspirerend ontwerp. Zo ontstaat een werkruimte waar uw medewerkers zich thuis voelen, optimaal kunnen presteren en zich tevens gelukkig voelen.

Inspiratie
Naast de uitstraling moet een kantoor ook aan praktische eisen voldoen. Onze interieurarchitecten maken een compleet inrichtingsplan voor een functionele en inspirerende werkomgeving. Met 3D visualisaties komt de ruimte helemaal tot leven. U kunt echt voelen wat de layout en de inrichting van het kantoor met u doen.

Wij realiseren uw droomkantoor
Als het ontwerp akkoord is, is het tijd voor de realisatie. Wij coördineren de uitvoering en blijven het aanspreekpunt voor u als opdrachtgever. Het team van ondersteunende specialisten waarmee we samenwerken, levert alle onderdelen die nodig zijn conform het plan dat we samen hebben ontwikkeld. Wij werken uitsluitend met specialisten en professionals die onze passie voor perfectie delen.

Neem contact met ons op
Hangen er plannen in de lucht om te verhuizen of bent u toe aan een update van uw huidige kantoor? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

Passie voor interieurontwerp

Wij houden van ons werk. Onze creatieven kunnen uw idee omzetten naar een inspirerend ontwerp. Zo ontstaat een werkruimte waar uw medewerkers zich thuis voelen, optimaal kunnen presteren en zich vooral gelukkig voelen.

Creëren van een unieke belevenis

Uw project mag een belevenis zijn. Onze interieurarchitecten maken een compleet inrichtingsplan voor een functionele en inspirerende werkomgeving.

Persoonlijke samenwerking

Wij ontzorgen u volledig en leveren een office die perfect aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Door onze vaste contactpersoon houden we de lijnen kort en persoonlijk.

Wij zetten de punten op de i

iL Office verzorgt het hele traject voor een nieuwe bedrijfshuisvesting of het updaten van uw bestaande werkplek. Wij zetten altijd de punt op de i.

Onze partners

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin