Bekijk alle projecten

Nieuwe kantoorinrichting nodig?
Van ontwerp tot realisatie, wij doen het

Allemaal

Ontwerp op maat

Ons team bestaat uit professionele architecten en interieur designers die met veel passie jouw wensen en behoeften vertalen in een kantoor die past bij jouw organisatie. Ze kijken naar het karakter van het gebouw en de stijl van de organisatie. Daarbij gaat het niet alleen om indeling en functionaliteit, maar ook om de mensen, de sfeerbeleving, de kleuren en de materialen.

  • Inspiratie workshop
    Naar aanleiding van het consult nodigen we je uit voor het maken van een moodboard tijdens een kick-off sessie.
  • Schets
    Je ontvangt een schetsontwerp dat we samen verder gaan uitwerken tot een final design.
  • Digitaal ontwerp
    Wij vertalen de schets naar een digitaal ontwerp om jouw idee tot leven te brengen.

Bekijk ons werk

Realisatie van het nieuwe kantoor

Wanneer het final ontwerp klaar is wordt het project overgedragen aan een van onze Projectmanagers. Die zorgt ervoor dat het ontwerp wat aan de voorkant is besproken, van a-tot-z wordt uitgevoerd. Je schakelt met de Projectmanager over de voortgang van de verbouwing en is er regelmatig overleg. Wanneer de transformatie van het kantoor is afgerond wordt het project definitief opgeleverd en kunnen jij en jouw collega’s direct aan de slag in het nieuwe kantoor. Wij realiseren het project samen met zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers. We werken alleen met bouwpartners die goed georganiseerd zijn, makkelijk communiceren en topkwaliteit leveren. Het ontwerp dat wij hebben gepresenteerd, wordt dan ook daadwerkelijk zo gemaakt.

Als het project is opgeleverd, zijn wij niet gelijk uit beeld. Nazorg is een essentieel onderdeel, want wij zijn pas tevreden als jij bent.

Duur zaamheid

Bij alle projecten zijn we bewust van onze invloed op het milieu. Tijdens de ontwerpfase kijken we altijd naar duurzame oplossingen zoals het gebruik maken van gerecyclede materialen en het hergebruik van meubels.

Onze BREEAM expert geeft advies over de certificering van gebouwen volgens de norm. Ook bij gehuurde gebouwen met een BREEAM-certificaat voldoe je aan de verplichtingen. Wij ontwerpen de inrichting binnen de verplichte kaders en helpen bij het leveren van de bewijslast.

Consult & Advies

We geven advies over het aantal vierkante meters, het maken van een plan van aanpak en welke huisvesting de beste fit heeft.

Met deze kennis creëren wij kantoren die passen het gebouw, de mensen en de bedrijfscultuur. Geen saaie bedompte kantoren, maar inspirerende ruimtes waar je met plezier werkt. Wist je dat een gezonde werkplek zorgt voor hogere productiviteit en een beter rendement oplevert van maar liefst 20%. Werknemers werken nu eenmaal graag op een kantoor wanneer zij een geschikte werkplek ter beschikking hebben en het eenvoudig is om collega’s te ontmoeten.

De toekomst van werk is nu

Je hebt een kantoor, maar je voelt je er niet echt thuis. Er staan bureaus en stoelen, maar je mist de inspiratie. Een plek die aanvoelt als thuiskomen, waar je ontspannen bent, waar je fijn kan werken en waar jouw creativiteit wordt geprikkeld. Een plek waar je klanten met plezier ontvangt en nieuwe medewerkers met trots jouw bedrijf kan laten zien.

De toekomst van werk gaat over verbinden. Verbinden van mensen met elkaar, de organisatie, de kantooromgeving, de ruimtes en techniek. Wat heeft jouw kantoor nodig om die verbinding te waarborgen en om een fijne werkplek te creëren die aanvoelt als thuiskomen? Wij zijn expert op het gebied van kantoorinrichtingen. Voor nu en in de toekomst.

Vraag een consult aan