ilproject fa 02.f3d466 - Financial Assets

Financial Assets

Het was daarom hoofdzaak om de identiteit van Financial Assets niet verloren te laten gaan in haar nieuwe kantoor. Het concept kreeg de naam “New Tradition”. Een nieuw kantoor en daarmee het begin van een nieuwe traditie welke ontwikkeld diende te worden.

Bij de uitwerking van het ontwerp voor het nieuwe interieur hebben we dan ook bewust gekozen voor traditionele elementen zoals de prominente eiken kast met het vakwerk. Een keuze voor traditionele elementen echter zonder de relatie met de moderne architectuur van het pand te verliezen. Met veel zorg hebben wij tevens een aantal emotionele voorwerpen hergebruikt en verwerkt in het ontwerp van het nieuwe interieur. Een en ander vergroot de betrokkenheid van de medewerkers en zorgt voor herkenning bij klanten.

De lay-out is zo ontworpen dat de privacy van klanten gewaarborgd blijft gelijker tijd optimaal gebruik makend van de openheid van de verdieping. En vooral niet te vergeten optimaal te kunnen genieten van het mooie uitzicht over Amsterdam.