ilproject fa 04.867c76 1024x683 - Financial Assets

Financial Assets

Vanuit een persoonlijk vrijstaand pand (rond 1900) te Hilversum wilde Financial Assets verhuizen naar een onpersoonlijkere verdieping in het UN Studio kantoorgebouw op de Zuid-as te Amsterdam.

Team

iwan de leeuw.klein  - Financial Assets
sander bank.klein  - Financial Assets
roos hessels.klein  - Financial Assets
jesper kieftenbeld.klein  - Financial Assets
marielle pols.klein  - Financial Assets

Het was daarom hoofdzaak om de identiteit van Financial Assets niet verloren te laten gaan in haar nieuwe kantoor. Het concept kreeg de naam “New Tradition”. Een nieuw kantoor en daarmee het begin van een nieuwe traditie welke ontwikkeld diende te worden.

Bij de uitwerking van het ontwerp voor het nieuwe interieur hebben we dan ook bewust gekozen voor traditionele elementen zoals de prominente eiken kast met het vakwerk. Een keuze voor traditionele elementen echter zonder de relatie met de moderne architectuur van het pand te verliezen. Met veel zorg hebben wij tevens een aantal emotionele voorwerpen hergebruikt en verwerkt in het ontwerp van het nieuwe interieur. Een en ander vergroot de betrokkenheid van de medewerkers en zorgt voor herkenning bij klanten.

De lay-out is zo ontworpen dat de privacy van klanten gewaarborgd blijft gelijker tijd optimaal gebruik makend van de openheid van de verdieping. En vooral niet te vergeten optimaal te kunnen genieten van het mooie uitzicht over Amsterdam.

Gerelateerd project

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin