Aanmelden Live Event

Styling kantoor

De styling van het kantoor, ofwel de kantoorinrichting, is aanzienlijk veranderd in de loop der jaren. Voorheen werd hier lang niet zoveel aandacht aan geschonken als hedendaags. Waar eerder de styling van een kantoor vooral niet mocht afleiden en deze veelal werd opgeleverd in rustige wit en grijstinten. Zijn we tot het inzicht gekomen dat een kantoor met een speelse, warme en inspirerende inrichting bijdraagt aan de productiviteit en creativiteit van werknemers. Dit leidt tot meer werkgeluk en minder ziekteverzuim.

Is de styling van uw kantoor saai en inspiratieloos? Mist u een huisstijl?  iL-office ontwerpt kantoorruimtes die bijdragen aan het werkgeluk en de productiviteit van uw werknemers. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze gepassioneerde interieurarchitecten. 

Identiteit door styling kantoor

De styling van een kantoor wordt steeds belangrijker, we weten inmiddel dat deze effect heeft op onze werknemers en dat het voor hen belangrijk is om zich thuis te voelen op kantoor. Dit verklaart ook waarom kantoren merendeels zijn overgegaan op een huiselijke inrichting en de vraag hiernaar groot is. Bedrijven hebben een eigen identiteit nodig en zien in dat de styling van het kantoor, meewerkt in hun marketingmix mits zij deze goed inzetten.

De styling van een kantoor is niet alleen belangrijk voor uw medewerkers, maar ook voor uw relaties en potentiële klanten. Als u (potentiële) klanten ontvangt, wilt u dit doen in een kantoor welke sfeer uitstraalt en uitnodigend is. Een eerste indruk is belangrijk en bepalend voor de beeldvorming van uw bedrijf. Mensen zijn in de kern emotionele wezens welke zich laten leiden door indrukken en gevoelens. U kunt zich voorstellen dat een rommelige, inspiratieloze of gedateerde kantoor styling geen positief effect heeft op het werven van klanten.

Tip: Bekijk de styling van uw kantoor kritisch en vraag u af of u hier met trots (potentiële) klanten ontvangt. 

Ontwerp styling kantoor

Een bedrijf heeft een eigen identiteit nodig vanuit een unieke invalshoek. Onze interieurarchitecten kunnen u hierin bijstaan en samen met uw organisatie de styling bepalen. Voor de styling van een kantoor kan een compleet nieuwe look ontworpen worden, maar het verfijnen van de huidige look is ook een optie. Hierbij kan naast de styling ook gekeken worden naar de functionaliteit van de ruimte.

Verhuist de organisatie binnenkort naar een geheel nieuw pand? U kunt alvast inspiratie op gaan doen samen met u medewerkers en een stijl bedenken welke passend is voor het kantoor. Brengt uw eigen wensen en die van uw medewerkers goed in kaart, zodat een interieurarchitect deze kan vertalen naar een ontwerp voor de styling van uw kantoor. Deze kunt u bij iL Office ook bekijken in 3D vorm waardoor u een uiterst realistisch beeld krijgt van het ontwerp en de mogelijkheden.

 

De styling kantoor van het kantoor veranderen

Voor de styling van een kantoor bestaan verschillende mogelijkheden. U kunt uw huidige kantoor herinrichten, verbouwen of zelfs verhuizen. Ook hierin kan het advies van een bouwkundig interieurarchitect een goede aanvulling zijn, deze kan u adviseren en een begroting opstellen. Hierdoor heeft u tevens een goede inzage in de kosten en de te verwachte oplevering van uw nieuwe of heringerichte kantoor. Naast het verkrijgen van inzichten en inspiratie, zorgen onze interieurspecialisten ook voor het design en kunnen zij zelf een turnkey kantoorruimte creëren.

Heeft u styling advies nodig voor uw kantoor of andere bedrijfsruimte? Neem contact op met iL Office