Bekijk alle projecten

Turnkey oplossing

Zorgeloos een nieuw kantoor

Turnkey project kantoorruimte

Bij het verhuizen, verbouwen of herinrichten van een kantoorruimte komt een hoop kijken en dat kan een behoorlijke impact hebben op je dagelijkse werkzaamheden. Loopt je agenda al over en lig je wakker van alle verantwoordelijkheden die bij de verhuizing of verbouwing komen kijken? Dan zijn wij de aangewezen partij om alle zorg voor jou uit handen te nemen. Wij managen het project van begin tot eind.

Direct aan de slag

Turnkey staat voor het ‘sleutelklaar’ opleveren van een kantoorruimte. Je draait de sleutel omdraaien en je kantoorruimte is volledig gereed voor gebruik in de door jouw gewenste stijl. Om de wensen en behoeften in kaart te brengen stellen we samen het zogezegd ‘ iL Office plan van aanpak’ op. Op basis van alle input creëren wij de eerste ontwerp schetsen en gaan we aan de slag met de oplevering van jouw turnkey kantoorruimte. Het enige wat je uiteindelijk hoeft te doen is de sleutel omdraaien!

Heb jij geen tijd om gesprekken te voeren met de aannemer of het aansturen van andere partijen? Dan kunnen wij je helpen met het opstarten en opleveren van een turnkey kantoorruimte. Vertrouw ons de sleutel toe en wij managen het volledige project. Zo kun jij je richten op andere zaken rondom de organisatie en zorgen wij voor een volledig en compleet ingerichte  kantoorruimte. Een werkplek die je met trots aan de medewerkers en klanten kan presenteren.

Van design tot realisatie

Bij het realiseren van een turnkey kantoorruimte staan we je op veelsoortige wijzen bij. Van het helpen met het vinden van de juiste kantoorruimte tot het compleet opleveren hiervan. Wij kijken met een kritisch oog en laten ons leiden door een krachtige mix van ervaring, passie en een gevoel voor stijl. Daarbij werken we samen met talentvolle en ervaren vakspecialisten.

“ Een werkomgeving krijgt namelijk geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken” 

De uitstraling van jouw kantoorruimte vertelt ook iets over de identiteit van het bedrijf en de medewerkers. Veel bedrijfseigenaren staan niet stil bij het belang van een goede kantoorruimte, terwijl deze de marketingactiviteiten kan ondersteunen. In de vorm van een sterker imago, een betere branding en sterkere positionering in het hoofd van (potentiële) klanten en het aantrekken en behoud van personeel. Samen creëren we een kantoorruimte waar iedereen graag komt en het WOW- gevoel ervaart.

Turnkey ontzorgd

Een turnkey overeenkomst heeft als grote voordeel dat je volledig wordt ontzorgd. Als opdrachtgever heb je veel inbreng over het ontwerp. In de turnkey overeenkomst leggen wij de afspraken vast, die belangrijk zijn voor het imago van jouw kantoorruimte. Zo stemmen we de kleuren van de muren en het interieur goed afstemmen en laten aansluiten bij elke huisstijl. iL Office hecht veel waarde aan het realiseren van een motiverende werkplek, die inspireert en functioneel is.

Voordelen turnkey kantoorruimte
  • Een aanspreekpunt: Geen ingewikkelde gesprekken met aannemers, schilders of leveranciers, wij zijn jouw enige aanspreekpunt!
  • Kennis: Bij de keuze voor een turnkey kantoorruimte maak je gebruik van onze ervaren professionals met elk hun eigen expertise, zoals interieur designers en projectmanagers.
  • Geen afleiding: doordat wij het volledige project leiden, heb jij je handen vrij om andere werkzaamheden te doen.

Wil jij ook zorgeloos een nieuwe kantoorruimte binnenstappen en direct aan de slag gaan? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een informerend gesprek.

 

Ja, ik wil meer weten over de turnkey oplossing