Aanmelden Live Event

Turnkey

kantoorruimte

Turnkey kantoorruimte betekenis?  Turnkey staat voor het ‘sleutelklaar’ opleveren van een kantoorruimte. U kunt de sleutel omdraaien en uw kantoorruimte is volledig gereed voor gebruik in de door u gewenste stijl. Om uw wensen en behoeften in kaart te brengen stellen we samen het zogezegde ‘ iL-office plan van aanpak’ op. Op basis van uw input creëren wij de eerste conceptschetsen en gaan we aan de slag met de oplevering van uw turnkey kantoorruimte. Het enige wat u uiteindelijk hoeft te doen is de sleutel omdraaien!

Turnkey project kantoorruimte

Bij het vinden, verbouwen of herinrichten van een kantoorruimte komt een hoop kijken. Als bedrijfseigenaar of hoofd van een organisatie kan dit behoorlijk overweldigend zijn. Loopt uw agenda al over en ligt u wakker van alle verantwoordelijkheden rondom de huisvesting van uw bedrijf? Heeft u geen tijd om gesprekken te voeren met de aannemer of het aansturen van andere partijen? Dan kunnen wij u helpen met het opstarten en opleveren van een turnkey kantoorruimte.

U vertrouwt ons de sleutel toe en wij managen het volledige project. Zo kunt u zich richten op andere zaken rondom uw bedrijf en zorgen wij voor een volledig en compleet ingerichte  kantoorruimte. Welke u met trots aan uw medewerkers en klanten kunt presenteren. Uw belang is namelijk ons belang, hierin schuilt direct onze kracht en uw grootste voordeel.

Wat mag u verwachten van een turnkey kantoorruimte?

Bij het realiseren van een turnkey kantoorruimte kunnen we u op veelsoortige wijzen bijstaan. Van het helpen met het vinden van de juiste kantoorruimte tot het compleet opleveren hiervan. Wij kijken met een kritisch oog en laten ons leiden door een krachtige mix van ervaring, passie en een gevoel voor stijl. Daarbij werken we samen met talentvolle en ervaren vakspecialisten.

“ Een werkomgeving krijgt immers geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken” 

De uitstraling van uw kantoorruimte vertelt ook iets over de identiteit van het bedrijf en de medewerkers. Veel bedrijfseigenaren staan niet stil bij het belang van een goede kantoorruimte, terwijl deze de marketingactiviteiten kan ondersteunen. In de vorm van een sterker imago, een betere branding en sterkere positionering in het hoofd van (potentiële) klanten. U wilt een kantoorruimte realiseren waar men zich welkom voelt en graag komt.

Turnkey overeenkomst kantoorruimte

Een turnkey overeenkomst van uw kantoorruimte heeft als grote voordeel dat u volledig wordt ontzorgd. Bij het aangaan hiervan heeft u als opdrachtgever uiteraard nog inbreng en staat het u vrij om tussentijds te komen kijken. In de turnkey overeenkomst leggen wij de afspraken vast, die belangrijk zijn voor het imago van uw kantoorruimte. Zo kunnen we de kleuren van de muren en het interieur goed afstemmen en laten aansluiten bij elke huisstijl.

Heeft u nog geen eigen huisstijl? Ook hierin kunnen we u adviseren en laten bijstaan door onze ontwerpers. iL-office hecht veel waarde aan het realiseren van een motiverende werkplek, die inspireert en functioneel is.

Voordelen turnkey kantoorruimte
  • Een aanspreekpunt: wanneer u zelf aan de slag gaat met het vinden, verbouwen of herinrichten van uw kantoorruimte krijgt u te maken met diverse partijen en verschillende aanspreekpunten. Wanneer u dit aan IL-office overlaat, zijn wij het enige aanspreekpunt en de projectmanagers.
  • Kennis: Bij de keuze voor een turnkey kantoorruimte maakt u gebruik van onze ervaren professionals met elk hun eigen expertise.
  • Geen afleiding: doordat wij het volledige project leiden, kunt u zich richten op het runnen van uw bedrijf en hoeft u zich niet bezig te houden met zaken rondom uw kantoorruimte.

Bent u op zoek naar een interieurarchitect voor een turnkey kantoorruimte? Neem dan contact met ons op.